Auto Reparasjon Tips For De På Veien

For det meste, mange mennesker er clueless når det gjelder selv å ta en beslutning om hvordan du skal håndtere en bil reparasjon. Er denne personen deg? Ikke vær clueless om en så betydelig investering. I stedet, holde deg godt informert, og du kan starte med å være oppmerksom på følgende nyttige råd.

Gjør deg kjent med dashbordet på bilen din. Dashbordet skal vise fem forskjellige typer advarsel, inkludert kontrollmotorlyset, oljetrykkadvarselen, en dynamoadvarsel, en temperaturadvarsel og en bremseadvarsel. Lær å gjenkjenne disse forskjellige lysene, slik at du enkelt kan identifisere hva som trenger din oppmerksomhet.

Hvis du hører en squealing lyd når du tråkker på bremsene, er det sannsynlig at du trenger nye bremseklosser eller rotorer. Ikke vent med å få en mekaniker til å sjekke bremsene dine. Det vil være mer skade å betale for, og det er også farlig å kjøre bilen hvis bremsene ikke fungerer som de skal.

Ikke overse ditt vanlige vedlikehold. Disse planlagte besøkene er ikke der bare for å få mer penger fra deg. De er utformet for å sikre at vedlikehold gjøres på bestemte komponenter før du ender opp strandet på siden av veien. Mens du kanskje kan hoppe over en eller to og være i orden, vil skaden forkorte levetiden til bilen din.

Når du trenger en bil reparasjon, handle rundt for å sikre at du får den beste avtalen. Gå til minst tre forskjellige verksteder for å få et tilbud. Hvis noen belaster noe som er urealistisk lavt eller høyt, bør du søke noen andre til å gjøre jobben.

Har venner eller familie noen anbefalinger for gode reparatører? Dine slektninger eller venner kan kanskje fortelle deg hva de anbefaler, slik at du lettere kan finne tjenesten. For enhver anbefaling, forskning dem. Sjekk på nettet for å se om det er annen informasjon eller anmeldelser om den aktuelle butikken.

Det er ingen standard garantier på reparasjoner. Sørg for at du er klar over hva garantien dekker og at du har den skriftlig. Garantier kan ha begrensninger som egenandeler, kjørelengde, tid, bedrifter som er autorisert til å gjøre garantiarbeidet eller spesielle skritt som trengs for å få refusjon. Kjenner dine garantirettigheter.

En bulk eller ripe i en plast støtfanger er veldig lett å fikse. Start med å kutte bitene som stikker ut fra bulken til kantene er glatte. Du kan deretter bruke et fyllstoff for å få bulken til å forsvinne. Sand over området og maling for å skjule reparasjonen.

En dristig gjør-det-selv tilnærming er ikke alltid den beste ideen. Ha en person i nærheten for å hjelpe hvis det oppstår en nødsituasjon. Invester i verktøy av høy kvalitet som ikke vil bryte på deg. Dette gjelder definitivt dekkskifteutstyr. Husk at kontakten din må holde bilen oppe veldig sikkert, spesielt hvis du skal være under bilen. Derfor er det lurt for deg å bruke hydrauliske gulvkontakter og jackstativer av høy kvalitet.

Etter å ha lest disse tipsene, er du nå klar til å ta på deg en annen tankegang når det gjelder bilreparasjoner. Du kan være glad for at du vet hva du skal gjøre, og du kan nå ta vare på virksomheten riktig. Ingen grunn for deg å komme ut på feil ende av noen avtaler.